Aspen Hillside Residence

Aspen, Colorado

Location

Aspen, Colorado

Project Category

  • Residential

In collaboration with the architect and interior designer, DHM Design completely renovated this Aspen residence. The renovation included an axial arrangement of the site with a sequential movement through a hierarchy of spaces and outdoor living areas. The entry experience was transformed by establishing a personal scale and clarifying circulation routes and distinguishing between public and private access. Improvements to the main house, garage, auto court, pool house, pool and outdoor spaces united the client’s vision with the architecture and natural environment to create a balanced and meaningful home-site.

Aspen Residence Landscape Architecture Aspen Residence Landscape Architecture Aspen Residence Landscape Architecture Aspen Residence Landscape Architecture Aspen Residence Landscape Architecture
PREVIOUS PROJECT All Projects NEXT PROJECT